Over ons

AMSTERDAM VASTGOED SCOUTS

Over ons

Amsterdam Vastgoed Scouts bestaat sinds 1995 en beschikt daardoor over een ruime ervaring in vastgoed. We hebben de markt zien ontwikkelen, ontploffen en in elkaar zien zakken. AVS is door de wol geverfd, wij laten ons niet gek maken en hanteren een heldere werkwijze. Wij kopen vastgoed, zelfs bij achterstallig onderhoud of gedeeltelijke verhuur.

Onze Filosofie

We geloven bij Amsterdam Vastgoed Scouts in de duurzame waarde van vastgoed, ook bij gedeeltelijke verhuur of achterstallig onderhoud. We kopen vastgoed en helpen bij de bemiddeling bij verkoop. Vastgoed biedt enorme potentie, wij helpen u daarvan te profiteren.

Wij ademen Vastgoed

Amsterdam Vastgoed Scouts ademt vastgoed, we zijn niet anders gewend en zien ook vandaag de dag kansen in diverse woningen en andere panden. We beschikken over de ervaring en expertise, die we inzetten om u een goede prijs voor uw vastgoed te bieden.

We kopen diverse vormen van vastgoed, zowel woningen als (bedrijfs)panden en grond. Is er sprake van achterstallig onderhoud of gedeeltelijke verhuur en weet u niet goed wat u daarmee aan moet? Dat is voor ons geen probleem, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wij ademen vastgoed en doen u graag een goed bod voor uw woning of pand. Benieuwd naar wat er mogelijk is ondanks eventuele gebreken of problemen? Neem direct contact met ons op

Ruime ervaring

We beschikken bij Amsterdam Vastgoed Scouts over een ruime ervaring in vastgoed, we zijn al sinds 1995 actief. Dat betekent dat we in de loop der jaren zowel groeiende als krimpende markten hebben meegemaakt en we ons niet snel van de wijs laten brengen.

We kochten zowel in goede tijden als tijdens de economische crisis vastgoed en gaan daar ook vandaag de dag vastberaden mee door. Wij laten ons niet afremmen door economische omstandigheden, we zoeken juist naar kansen om u op basis van onze ervaring een goed bod te kunnen doen.

Benieuwd naar ons bod voor uw woning of pand? We gebruiken onze ervaring om u op een soepele wijze van dienst te zijn met een goede prijs voor het vastgoed dat u bezit

Aan- en verkoop

Wij kopen vastgoed en kunnen u bij Amsterdam Vastgoed Scouts daarnaast van dienst zijn met de bemiddeling bij verkoop. Wilt u vastgoed verkopen en zoekt u naar de ondersteuning door professionals of komt u daar zelf niet goed uit?

We bemiddelen bij de aan- of verkoop van uw vastgoed, bijvoorbeeld naar een NVM-makelaar. Bouw op de schouders van reuzen, we zorgen er bij Amsterdam Vastgoed Scouts voor dat u uw vastgoed voor een goede prijs kunt verkopen of dat u daar aan de andere kant niet teveel voor betaalt.

Direct meer informatie over de aan- of verkoop van vastgoed ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we u helder aangeven wat er mogelijk is.

Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Aan- en verkoop zonder omkijken.

Uw voordelen

Eenvoudige aan- of verkoop, ook bij gedeeltelijke verhuur of achterstallig onderhoud

Onze diensten

Aankoop van vastgoed, bemiddeling en een uitstekende vlotte service

Bemiddelen bij verkoop

Bemiddeling bij verkoop van uw woning of (bedrijfs)pand aan NVM-makelaar.

Aankopen en bemiddelen

Aankopen van vastgoed en vakkundige bemiddeling bij verkoop daarvan.

Ontvang direct een goede bieding op uw woning, (bedrijfs)pand of grond

Investeren in vastgoedfonds

Zelf investeren in aangekocht vastgoed dat een mooi rendement oplevert.

Uw partner voor verkoop van uw vastgoed