Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen

We hebben klanttevredenheid bij Amsterdam Vastgoed Scouts hoog in het vaandel staan. We handelen vlot om zorgen weg te nemen, iets dat onze klanten waarderen.

Benieuwd naar de verhalen van andere klanten die hun (deels verhuurde) woning verkochten? Lees hieronder over hun ervaringen met AVS.

Bert Hagendoorn

“De geboden prijs door Amsterdam Vastgoed Scouts was boven verwachting, we hadden nooit verwacht nog zo’n mooi bedrag voor onze woning te kunnen ontvangen. Erg tevreden over de vlotte afhandeling!”

Michiel de Lange

“Amsterdam Vastgoed Scouts belooft de mogelijkheid tot snel en makkelijk verkopen, dat hebben ze meer dan waar gemaakt. Goede service en een verkoop waar we zelf geen omkijken naar hadden.”

Wij nemen het gehele trajact voor u uit handen

Geen zorgen meer, wij kopen uw woning. Deels verhuurd of achterstallig onderhoud? Dat is voor ons geen probleem en levert bovendien nog altijd een mooi bod op.

Karin Groot

“De verkoop van onze woning aan Amsterdam Vastgoed Scouts werd netjes en professioneel door de notaris afgehandeld. Zoals het hoort, in combinatie met een goede prijs voor ons huis.”

Daan van de Meer

“Amsterdam Vastgoed Scouts communiceert net zo helder als op de website, een prettige club om mee samen te werken. Onze woning leverde bovendien nog een mooi bedrag op, boven verwachting.”